Resultatet av bakingen; en nydelig 17 mai kake!
Voila!
Jeg ønsker å pynte kaken litt til og velger norske flagg og sjokolade hjerter fra Freia.
Jeg legger friske jordbær i tre ringer på kaken. Jordbærene er delt i to slik at de ligger godt på kaken.
Nå er kaken klar for pynting!
Jeg dekker kaken fullstendig med Betty Crocker Icing.
Viktig at kaken er hlet avkjølt når icingen smøres på slik at den ikke renner av kaken.
De ulike lagene i kaken er lagt over hverandre. Nederst en Devil Food Cake bunn, så ett lag Betty Crocker Icing i sjokolade, så ett lag rosa marengs og deretter ett brownie lokk.
Til marengslaget i midten av kaken, blander jeg sukker og egg, pisker stivt slik at det ikke beveger seg når d snur bakebollen oppned. Satt til litt rosa farge for pyntens skyld :)
Brownie deigen er ferdig og klar til steking. Samtidig som den steker gjør jeg klar Devil Food Cake mixen fra Betty Crocker slik at den stekes like etter på.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar